بیاتی عنوان كرد:

گردشگری روستایی و بوم گردی، ظرفیتی مغفول در تفرش

گردشگری روستایی و بوم گردی، ظرفیتی مغفول در تفرش

مرکزی نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ظرفیت های گردشگری روستایی و بوم گردی شهرستان تفرش مغفول مانده است.


ولی اله بیاتی جمعه ۱۷ تیرماه در جشنواره توت روستای خانک شهرستان تفرش اظهار نمود: روستای خانک یکی از جاذبه های گردشگری استان مرکزی است که باید به خوبی معرفی و شناسانده شود.
وی ادامه داد: هر کدام از روستاهای تفرش زیبایی خاصی دارند، اما ظرفیت های گردشگری آن به خوبی معرفی نشده اند که لازم است با برگزاری جشنواره های گوناگون با هدف معرفی توانمندی ها و ظرفیت های جوامع روستایی از این پتانسیل ها برای توسعه اقتصادی بهره گیری کرد.
این نماینده مردم در خانه ملت با تاکید بر این که شناسایی مسائل و مشکلات روستاها برای تقویت اقتصاد روستانشینان یک اولویت است، اشاره کرد: معرفی توانمندی ها و ظرفیت های جوامع روستایی و تولیدات در زمینه های مختلف کشاورزی و دامداری زمینه ساز توسعه اقتصادی و ایجاد فرصت های شغلی مختلفی خواهد شد.
وی با اشاره به این که در تفرش انواع محصولات باغی و زراعی تولید می شود، اظهار داشت: شهرستان تفرش با برخورداری از اقلیم سردسیری و گرمسیری ظرفیت بالایی در تولید انواع محصولات دارد.
بیاتی اضافه کرد: برگزاری جشنواره های مختلف تولیدات کشاورزی نظیر جشنواره توت نمادی از همدلی و همراهی روستاهای این منطقه است و باید چنین برنامه هایی استمرار و ادامه داشته باشد تا توسعه پایدار به مفهوم واقعی شکل بگیرد.
وی در ادامه، مشکل اینترنت را از مطالبات جوامع روستایی دانست و اظهار داشت: برای برخورداری روستاهای شهرستان های تفرش، آشتیان و فراهان از اینترنت پیگیری های مستمری انجام شده و در آینده نزدیک این مطالبه مردم روستاها محقق خواهد شد.
وی اظهار داشت: محورهای خاکی روستایی و پوشش پایین آسفالت جاده های روستایی نظیر محور خانک به تفرش، روستای فرسمانه و دیگر روستاها از دیگر مشکلات این منطقه است که برطرف نمودن این مشکلات با تخصیص اعتبار لازم در دست اقدام است.
این نماینده مردم در خانه ملت اضافه کرد: گازرسانی به روستاهای فاقد نعمت گاز حتی مناطق صعب العبور از برنامه های اولویت دار دولت در این منطقه است و به لحاظ سردسیر بودن شهرستان تلاش خواهد شد تا تمامی روستاها تحت پوشش شبکه گازرسانی قرار گرفته و از این نعمت برخوردار شوند که موجی از تحول در منطقه ایجاد خواهدنمود.
بیاتی اضافه کرد: تامین آب شرب و نیز مصارف آب در زمینه کشاورزی با کمک مردم و تخصیص اعتبارات روستایی امکان پذیر خواهد بود و باتوجه به کمبود منابع آبی می طلبد که اراضی کشاورزی به سیستم های نوین آبیاری تجهیز شوند. در زمینه امنیت روستاها نیز مشکلاتی به وجود آمده که با حضور موثر نیروی انتظامی شاهد ارتقای ضریب امنیتی در جوامع روستایی خواهیم بود.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهار داشت: راه اندازی مراکز گردشگری و اقامتی برای برخورداری مسافران و گردشگران از یک فضای اقامتی مناسب یک ضرورت است و باید دولت و مردم برای تحقق این مهم برنامه ریزی کنند.
وی ادامه داد: تکمیل کاروانسرای خانک به عنوان یک مجموعه گردشگری با تخصیص اعتبار لازم در دستور کار است. زیرساخت هایی نظیر منازل بوم گردی و مراکز اقامتی با هدف عرضه تولیدات روستایی زمینه ساز درآمدزایی و رونق اقتصادیست.
بیاتی اظهار داشت: جشنواره هایی نظیر جشنواره توت می تواند منجر به درآمدزایی و توسعه اقتصادی روستاها با ایجاد فرصت های شغلی خانگی شود. دولت نیز با اعطای تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی برای ایجاد اشتغال خانگی فرصتی را برای ایجاد اشتغال فراهم نموده است تا یک فرد روستایی از نظر اقتصادی توانمند شود.
وی اظهار داشت: مسیر اشتغالزایی و رونق اقتصادی منجر به تقویت صنعت گردشگری و توسعه متوازن خواهد شد که با همدلی و کوشش برای تقویت منافع عمومی محقق می شود.





1401/04/18
08:31:27
5.0 / 5
378
تگهای خبر: اینترنت , برنامه , بوم گردی , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
EnjoyTrip.ir لذت سفر لذت سفر