زمان جدید نام نویسی عمره
لذت سفر: نام نویسی دوره جدید سفر عمره از ۱۹ تا ۲۴ اسفند صورت می گیرد و اعزام ها بصورت روزانه برنامه ریزی شده است.
به گزارش لذت سفر به نقل از خبر آنلاین، در نشست شورای برنامه ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اعلام گردید که ثبت نام دوره جدید از متقاضیان سفر عمره در حد فاصل ۱۹ تا ۲۴ اسفندماه خواهد بود.
تسنیم در خبری نوشت: در نشست شورای برنامه ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب تشکیل شد، مدیرعامل مؤسسه عمره سعادت با بیان این خبر اظهار داشت: در این دوره روزانه بین ۳۵۰ تا ۵۰۰ نفر به سرزمین وحی مشرف خواهند شد.
به گفته نصراله فرهمند، امروز به شکل سیستمی، تشکیل کاروان به استان هایی که ظرفیت اختصاص یافته دارند، اعلام خواهد شد.
وی همین طور از وضعیت پروازها و اعزام عمره گزاران در دوره سوم تا نوزدهم اسفندماه گزارش داد و سرپرست حجاج ایرانی از رییس سازمان حج و زیارت و دست اندرکاران این حوزه خواست شورای راهبری در حوزه عمره تشکیل گردد و در آن، موضوعات در ارتباط با عملیات عمره سال آینده بررسی و برنامه ریزی شود.
رئیس سازمان حج و زیارت هم خاطرنشان کرد که کارگروه ها در حوزه های مختلف همچون فراخوان، ثبت نام، اعزام، اسکان، حمل و نقل، تدارکات و تغذیه با هدف لطمه شناسی شکل خواهد گرفت و سیاستها و راهکارهای برگزاری عمره سال آینده مشخص و برای اجرا ابلاغ خواهد گردید.
حجت الاسلام والمسلمین نواب همین طور پیشنهاد کرد که موضوع بسته سفر به مدینه و زیارت بارگاه نبوی و چهار امام معصوم (علیهم السلام) و حضرت فاطمه (س) نیز بررسی شود تا متقاضیان علاقه مند سفر به شهر پیامبر (ص)، همچون بعضی از زوار دیگر کشورها که نمی توانند مناسک عمره را انجام دهند، از این سفر زیارتی بهره مند شوند.
در این جلسه، همین طور معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت در گزارشی از برنامه های حج پیش ِ رو، از کامل شدن زیرساخت قراردادها اطلاع داد و اظهار داشت: پروسه صدور روادید زوار آماده شده است و طبق دستورالعمل کشور میزبان، مهلت دریافت ویزا تا ۲۹ اسفندماه خواهد بود.
به گفته اکبر رضایی، امور در ارتباط با دو کاروان ویژه هموطنان خارج از کشور نیز درحال پیگیری است و تابحال حدود ۱۶۰ نفر ثبت نام کرده اند و تکمیل ظرفیت و ارسال مدارک در حال انجام می باشد.
وی همین طور با اشاره به تغییرات انجام شده در عمره ۱۴۰۴ نسبت به عمره سال قبل با هدف تسهیل سفر زوار اضافه کرد: این برنامه ریزی و لطمه شناسی انجام شده سبب کاهش ۳۸ درصدی در اعزام عوامل شد.
در این جلسه، همین طور رییس مرکز پزشکی حج و زیارت با اشاره به این که از ۸۷ هزار و ۱۹۸ زائر و کارگزار معرفی شده برای حج پیش ِ رو، ۵۰۲ نفر تأیید نشدند، گفت: تیم پزشکی حج پیش ِ رو انتخاب و مدارکشان در سامانه کشور میزبان بارگذاری شده است.
وی اضافه کرد: خرید داروی حج نیز انجام شده و درحال بسته بندی است و مذاکره با چند شرکت برای انتقال آن در مهلت مقرر در حال انجام می باشد.
سید علی مرعشی در انتها با اشاره به این که تابحال بیشتر از ۹۸ هزار و ۳۰۰ نفر از عمره گزاران ایرانی در درمانگاه های مکه و مدینه ویزیت شده اند، تعداد زوار فوت شده در مکه و مدینه را ۲۲ نفر عنوان نمود.
از این مطلب لذت سفر خوشتان آمد؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان لذت سفر در مورد این مطلب