سال قبل ۲۸ میلیون بار تلفن ۱۱۲ زنگ خورد
لذت سفر: سخنگوی جمعیت هلال احمر از مزاحمت های تلفنی برای سامانه امدادی 112 انتقاد نمود.
به گزارش لذت سفر به نقل از ایسنا، مجتبی خالدی در این زمینه اظهار داشت: سال قبل ۲۸ میلیون بار تلفن ۱۱۲ زنگ خورد و یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر به کمکِ جمعیت هلال احمر، سازمان داوطلبان، معاونت بهداشت و درمان و داروخانه ها نیاز داشتند.
وی با اشاره به امکان تماس با سامانه ۱۱۲ حتی درصورت نداشتن سیمکارت در گوشی، در عین حال از مراحمت های تلفنی به ۱۱۲ انتقاد نمود و اظهار داشت: خطوط هلال احمر محدود است و مزاحمت ها سبب می شود بسیاری افرادِ نیازمند به کمکِ فوری پشت خط بمانند؛ خاصه این که در حوادث ترافیکی و کوهستان، انفجار، آوار و... گرفتار هستند.
بگفته خالدی، سال قبل ۴۲ هزار و ۴۳۲ مورد عملیات انجام شد و ۵۳۷ هزار و ۲۱۳ نفر از هم وطنان حادثه دیدند.
خالدی در خاتمه سخنان خود در یک برنامه رادیویی بار دیگر تاکید کرد: اشغال شدن بیمورد خط ۱۱۲ لطمه جدی به برخی هم وطنان وارد می کند؛ به این جهت مردم باید با آگاهی کامل و ارائه نشانی دقیق کاری کنند تا همکاران ما به سرعت در خدمت آنها باشند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب