ادامه آتشسوزی در لس آنجلس افزایش تلفات و استقرار گارد ملی برای محافظت از محلات تخلیه شده
به گزارش لذت سفر، حداقل شش آتشسوزی جنگلی همچنان در سرتاسر لس آنجلس شعله ور است. تابحال حداقل ۱۱ نفر جان خویش را از دست داده اند و مقامات اعلام نموده اند تا وقتی که بازرسان نتوانند بررسی های دقیق انجام دهند، آمار واقعی مشخص نخواهد شد.
به گزارش لذت سفر به نقل از ایسنا، مقامات اعلام نمودند که بیشتر از ۱۰۰ هزار نفر تحت دستور تخلیه هستند.
همینطور بر مبنای ارزیابی ها، حداقل ۱۰ هزار ملک در آتشسوزی ویران شده است.
درحالی که آتشسوزی در قسمتهایی از لس آنجلس و اطراف آن ادامه دارد، مقام ها در نواحی ویران شده مقررات منع تردد شبانه اعلام نموده اند.
به گزارش سی ان ان، این مقررات در دو ناحیه «پسیفیک پالیسِیدز» و «ایتون» برای مقابله با «غارت» برقرار شده است.
این آتشسوزی های طبیعی که روز سه شنبه هفته گذشته شروع شد، هزاران بنا را ویران کرده و به دستور ترک محل برای ده ها هزار نفر دیگر منجر گردیده است. پیش از این، شمار تلفات این حادثه ۱۰ تن اعلام شده بود که بر مبنای به روز رسانی های رسمی این تعداد به ۱۱ تن افزایش پیدا کرده است.
به رغم تلاش هزاران مامور آتش نشانی، بزرگترین آتشسوزی ها عموما ادامه دارد چون مهار آن دشوار بوده است.
انتظار می رود شرایط آب و هوایی در ایام آینده همچنان بر شعله های آتش بدمد. همزمان آمادگی مقام ها برای مقابله با چنین شرایطی زیر ذره بین رفته است.
نیروهای گارد ملی در بعضی نقاط شهر مستقر شده اند تا از غارت در محلات تخلیه شده جلوگیری نمایند و مقرر است تعداد بیشتری هم مستقر شوند. به قول پلیس تابحال ۲۰ نفر دستگیر شده اند همینطور بعدازظهر پنجشنبه یک مرد بعد از آنکه ساکنان مشکوک شدند قصد ایجاد آتشسوزی جدیدی را دارد، دستگیر شد.
پلیس اظهار داشت که او به نقض مقررات آزادی مشروط متهم شده اما دلیل قانع کننده ای برای طرح افترا آتش افروزی ضد او وجود ندارد و تحقیقات همچنان ادامه دارد.
به گزارش بی بی سی، علت اولیه شروع آتشسوزی ها هنوز روشن نیست.
آتش سوزی های بزرگی که در لس آنجلس درحال گسترش هستند، شهر را در ابری غلیظ از دود فرو برده و هشدارهای در ارتباط با کیفیت هوا را در مناطق گوناگونی از جنوب کالیفرنیا به دنبال داشته است.
دود ناشی از آتشسوزی های جنگلی می تواند سطوح بالایی از آلودگی هوا را به دنبال داشته باشد؛ این نکته را هم باید درنظر داشت که آلودگی ناشی از ذرات معلق بخصوص برای سلامت عمومی مضر و خطرآفرین است.
به گزارش یورونیوز، کودکان، سالمندان و افراد دچار بیماری هایی چون نارسایی های قلبی و ریوی، بیشتر در معرض تأثیرات منفی این آلودگی هستند.
بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO)، انتشار ذرات ریز ناشی از دود آتشسوزی های جنگلی با مرگ ومیر زودرس مرتبط هستند و می توانند بیماری های ریه، قلب، مغز و سایر اندام ها را تشدید کنند.
منبع: enjoytrip.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب