افزایش نسبی آلودگی هوای تهران تا دوشنبه

افزایش نسبی آلودگی هوای تهران تا دوشنبه

به گزارش لذت سفر، بنا بر اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران تا روز دوشنبه (۸ آبان) آسمان صاف تا قسمتی ابری، در بعضی ساعت ها همراه با وزش باد و در نواحی پرتردد شهری افزایش نسبی آلاینده های جوی پیشبینی می شود.



به گزارش لذت سفر به نقل از ایسنا، بر مبنای بررسی نقشه های پیش یابی و تحلیل الگوهای همدیدی وضعیت جوی استان تهران تا روز دوشنبه (۸ آبان) با استقرار جوی نسبتا پایدار، آسمان صاف تا قسمتی ابری، در بعضی ساعت ها همراه با وزش باد و در نواحی پرتردد شهری همراه با غبار محلی و افزایش نسبی آلاینده های جوی پیشبینی می شود.

از پس از ظهر دوشنبه با بروز ناپایداری جوی در بیشتر نواحی افزایش ابر در مناطق غربی وزش باد شدید و در ارتفاعات گاهی رگبار پراکنده مورد انتظار است.

براساس این گزارش، آسمان تهران فردا( ۷ آبان) صاف تا کمی ابری، همراه با غبار صبحگاهی با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۶ درجه سانتیگراد و در روز دوشنبه (۸ آبان) کمی ابری و غبار صبحگاهی، در پس از ظهر افزایش ابر و افزایش باد با حداقل دمای ۱۴ و حداکثر دمای ۲۷ درجه سانتیگراد پیشبینی می شود.

طبق اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه فیروزکوه با کمینه دمای ۱ درجه سانتیگراد، خنک ترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.





منبع:

1402/08/06
14:26:57
5.0 / 5
332
تگهای خبر: شهر
از این مطلب لذت سفر خوشتان آمد؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان لذت سفر در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
EnjoyTrip.ir لذت سفر
لینک دوستان لذت سفر
لذت سفر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها