مدیركل میراث فرهنگی استان بوشهر:

موزه شهید رئیس علی دلواری مرمت و بازسازی می شود

موزه شهید رئیس علی دلواری مرمت و بازسازی می شود

لذت سفر: به گزارش لذت سفر، بوشهر مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر از اجرای طرح مرمت و بازسازی موزه شهید ˮرئیسعلی دلواریˮ بعد از ۱۶ سال اطلاع داد.


اسماعیل سجادی منش جمعه ۲ دی در نشست با نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی اظهار نمود: در هشت ماه نخست سالجاری پروژه های خوبی در شهرستان های دشتی و تنگستان افتتاح و یا کلنگ زنی شده است.
وی افزود: در دهه فجر پیش رو هم شاهد افتتاح دیگر پروژه ها در این مناطق خواهیم بود که می تواند به رونق اشتغال و اقتصاد شهرستان های کنگان و دشتی کمک نماید.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر به مرمت و بازسازی موزه شهید رئیسعلی دلواری بعد از ۱۶ سال در آینده نزدیک اشاره نمود و اظهار داشت: ایجاد بازارچه دائم صنایع دستی، کارگاه های تولید صنایع دستی برای ایجاد رونق در این عرصه، توسعه زیرساخت های گردشگری روستاهای هدف، ایجاد زیرساخت در مناطق نمونه گردشگری دلوار و دلارام و ساخت پارک گردشگری در محمد عامری از برنامه های اولویت دار ما در این ۲ شهرستان است.
سجادی منش تصریح کرد: هدف ما کوشش برای رضایت مندی مردم است و بدون شک با حمایت های مجمع نمایندگان استان این مورد در بازه زمانی کمتر امکان پذیر است و ما در این حوزه از هیچ تلاشی دریغ نمی نماییم.



1401/10/03
10:11:48
5.0 / 5
578
تگهای خبر: برنامه , تولید , روستا , شهر
از این مطلب لذت سفر خوشتان آمد؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان لذت سفر در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
EnjoyTrip.ir لذت سفر لذت سفر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها