اعلام زمان شروع پروازهای حج تمتع

اعلام زمان شروع پروازهای حج تمتع

به گزارش لذت سفر، به قول معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت پروازهای حج پیش رو از دهم ذی القعده آغاز خواهد شد.



به گزارش لذت سفر به نقل از خبر آنلاین از مهر، در نشست شورای برنامه ریزی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که امروز به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تشکیل شد آقای اکبر رضایی با بیان این مطلب اضافه کرد: اعزام زوار از ایستگاهای پروازی در داخل کشور به مقصد فرودگاههای مدینه، جده و طائف صورت خواهد گرفت.

وی اظهار داشت: پایان عملیات حج ۱۴۰۶ برای زوار مدینه قبل اول محرم و مدینه بعد سوم محرم برنامه ریزی شده است.

بگفته وی امور اجرائی در حال انجام است و دریافت رقم طلب برای کارگزاران و خادمان فرهنگی و پزشکی و همین طور افرادی که به عنوان ذخیره معرفی شده اند در زمان مقرر انجام شده و انتخاب شرکت خدمات دهنده در مشاعر در حال پیگیری است.

رئیس سازمان حج و زیارت هم به اقدامات و تلاشهای صورت گرفته برای ممانعت از رشد هزینه های ارزی سفر حج اشاره نمود و درعین حال اظهار داشت: باتوجه به افزایش ها دربسته حج، بازهم قیمت پارینه تحقق نخواهد یافت.

آقای علی رضا رشیدیان اشاره کرد: نرخ ارز و هزینه قراردادها دو شرط اصلی برای مشخص کردن قیمت حج پیش رو است و پیگیرهستیم تا مشکل پروازهای حج را هم حل نماییم.

رئیس سازمان حج و زیارت همین طور قطع پروازهای زیارتی به مقصد عراق را اقدامی ناپخته توصیف کرد و اضافه کرد: تحریم هوایی خود اقدامی غیرقانونی می باشد و حتی اگر بر طبق مصوبه شورای امنیت بود شامل امور مذهبی نمی شود.

معاون عتبات عالیات سازمان حج نیز در ادامه با اشاره به این که حدود ۲۰ کاروان با مشکل قطع پروازها روبرو شدند، اظهار داشت: با هماهنگی های صورت گرفته زوار این کاروان ها در انتها مدت سفرشان به کشور باز می گردند.

آقای مرتضی آقایی همین طور به احتمال برگشت سفرهای هوایی از فرودگاه نجف از روز چهارشنبه( ۸ مهر) اشاره نمود و اظهار داشت: مدیریت هزینه ها و ارزان سازی سفر عتبات با حفظ کیفیت خدمات و کرامت زائر در محور برنامه های این حوزه قرار دارد.

در این نشست همین طور اعلام گردید که باتوجه به فعال شدن دفتر نمایندگی سازمان حج و زیارت در عربستان برای عملیات عمره آمادگی وجود دارد و تیم مستقر شده کار خودرا آغاز کرده است.

بر اساس این گزارش، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت هم اظهار امیدواری کرد که دولتمردان هرچه زودتربا اقدامات خود اطمینان خاطربرای مردم درارتباط با سفر به سرزمین وحی را فراهم نمایند و سبب امید بیشتر در جامعه در جهت اجرای برنامه های دینی و مذهبی شوند.

حجت الاسلام والمسلمین نواب با بزرگداشت سالگرد شهادت سید حسن نصرالله دبیرکل فقید حزب ا... لبنان و یاد و خاطره شهدای مکه، منا و مسجدالحرام، موضوع پرداخت دیه به شهدای فاجعه منا از نظر فقهی و حقوقی را یادآوری کرد و اظهار داشت: متاسفانه این امر تا حالا تحقق نیافته است. خانواده شهدا نیز با این مورد با عزت نفس برخورد کرده اند ولی این بدان معنا نیست که کاری انجام نشود.

وی اضافه کرد: سید مقاومت دراین سال ها پایگاهی قوی و دژی مستحکم برای جهان اسلام و تشیع در غرب آسیا بود و با ابتکارعمل توانست رژیم صهیونیستی را در سه جنگ مغلوب کند. دشمنان این پیروزی ها را نتوانستند تحمل کنند و ایشان را به شهادت رساندند.

به طور خلاصه، وی گفت: پایان عملیات حج ۱۴۰۶ برای زائرین مدینه قبل اول محرم و مدینه بعد سوم محرم برنامه ریزی شده است. بگفته وی امور اجرائی در حال انجام می باشد و دریافت رقم طلب برای کارگزاران و خادمان فرهنگی و پزشکی و همچنین افرادی که به عنوان ذخیره معرفی شده اند در زمان مقرر انجام شده و انتخاب شرکت خدمات دهنده در مشاعر درحال پیگیری است.

1405/07/11
13:06:27
5.0 / 5
32
تگهای خبر: برنامه , پزشك , حقوق , خدمات
از این مطلب لذت سفر خوشتان آمد؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان لذت سفر در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
EnjoyTrip.ir لذت سفر لذت سفر
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها