معاون فرهنگی جهاددانشگاهی:

برگزاری مناظره ها را از دوره دانش آموزی شروع نماییم

برگزاری مناظره ها را از دوره دانش آموزی شروع نماییم

لذت سفر: توافقنامه همکاری معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی با شورای مرکزی مشارکت های مردمی مبارزه با کرونا با هدف آموزش کودکانی که در پی شیوع ویروس کرونا در مناطق محروم از تحصیل بازمانده اند به امضا رسید.


به گزارش لذت سفر به نقل از ایسنا، تفاهم نامه همکاری معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی با شورای مرکزی ستاد مردمی لطمه های کرونا، روز دوشنبه (۲۴ خردادماه) با حضور عیسی علیزاده (معاون فرهنگی جهاددانشگاهی)، محمدحسین حسینی یکتا (دبیر شورای مرکزی مشارکت های مردمی مبارزه با کرونا)، مهدی عباسی (رئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی)، حامد علی اکبرزاده (رئیس سازمان انتشارات جهاددانشگاهی) و میثم جعفری (معاون دبیر شورای مرکزی ستاد مردمی لطمه های کرونا) به امضا رسید.
در این جلسه عیسی علیزاده، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی در سخنانی اظهار نمود: محور کارهای ما متمرکز بر دانشجویان است و رنگ و بوی سیاسی ندارد. وجه تفاوت جهاددانشگاهی با سایر مراکز این است که دسترسی ما به سبک زندگی دانشجویی به سبب مراکز مطالعاتی که داریم بیشتر است و زودتر تغییرات نسلی دانشجویان را متوجه می شویم.
علیزاده افزود: با توجه به این که سه میلیون دانش آموز به خاطر کرونا به امکانات تحصیلی دسترسی ندارند، احساس کردیم جهاددانشگاهی باتوجه به بنیه علمی و ارتباطی که با دانشجویان دارد می تواند در این امر مهم مداخله کند. باید به سمتی برویم که اهداف فرهنگی را بوسیله کارهای اجتماعی محقق نماییم. این نوع فعالیت بسیار مورد قبول دانشجویان است، به این علت که دانشجویان بعد معنوی خودرا در کارهای اجتماعی می بینند و در کنار مناسک و مراسم مذهبی به دنبال کارهای خیر اجتماعی هستند.
علیزاده با اعلان اینکه «مسائل اجتماعی و برنامه های گفت و گو محور بسیار مورد استقبال دانشجویان قرار می گیرد»، اشاره کرد: جهاددانشگاهی نهادی است که مسابقات مناظره برگزار می نماید و مسابقات مناظرات جهاد یک برند بین المللی است که در آن تحقیر و تخریب رقیب وجود ندارد. مردم ما هنوز گفت و گو را نیاموخته اند؛ بنا بر این به وزارت آموزش و پرورش پیشنهاد کرده ایم که برگزاری مناظره ها را از دوره دانش آموزی شروع نماییم تا یاد بگیریم در کنار شنیدن نظرات مخالف از نظرات خودمان منطقی دفاع نماییم.
او به اشاره به مناظره های انتخاباتی ریاست جمهوری، اظهار داشت: مردم ناراحت هستند که کاندیداها همدیگر را تخریب می کنند، برنامه ارائه نمی کنند، پاسخ سؤال های همدیگر را به درستی نمی دهند و.... همه اینها نشان میدهد ما نیاز به تمرین گفت و گو داریم.
علیزاده همین طور اشاره کرد: شعار جهاددانشگاهی پشتیبانی از دولت ها تحت سیاست های مقام معظم رهبری است و هیچ گاه در مقابل هیچ دولتی قرار نگرفتیم و رنگ و بوی تقابل با دولت ها را نداشته ایم.
مهدی عباسی، رییس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی نیز اشاره کرد: ما شبکه ای از دانشجویان داوطلب در زمینه های مختلف را شکل داده ایم و هم اکنون با بیش از هشت هزار نفر از دانشجویان در سراسر کشور ارتباط منسجم داریم. محرومیت زدایی از اقداماتی است که در قالب طرح «مهر باران» در جهاد برگزار و اردوهای جهادی برپا می شود. طرح های گوناگون دیگری همچون طرح «نان، پنیر و همدلی» با هدف توزیع اقلام غذایی بین نیازمندان درحال اجراست. همین طور توزیع لوازم التحریر بین دانش آموزان نیازمند و اجرای طرح انارانه با اجرای کار فرهنگی برای کودکان کار پیگیری می شود.
حامد علی اکبرزاده، رییس سازمان انتشارات جهاددانشگاهی نیز در تشریح کارهای این سازمان، اظهار داشت: ما نگاه فرهنگی داریم و تلاش می نماییم آثار دانشجویان را چاپ نماییم تا منجر به رشد فرهنگی آنها شود. از دیگر اقدامات ما ترویج فرهنگ کتابخوانی است که در امتداد تفاهم نامه حاضر می توانیم هم در بحث تولید محتوا از ظرفیت دانشجویان اهل قلم استفاده نمائیم و هم می توانیم از ظرفیت دانشجویانی که در طرح های ترویج کتابخوانی فعال می باشند، بهره ببریم.
در ادامه این جلسه، میثم جعفری، معاون دبیر شورای مرکزی مشارکت های مردمی مبارزه با کرونا به تشریح مفاد تفاهم نامه مشترک پرداخت و اظهار داشت: در روزهای کرونا آموزش و پرورش بر استفاده از تب لت و سامانه شاد تاکید داشت که باتوجه به شرایط کشور، شرایط مناطق محروم، گرانی سخت افزارهای زیرساختی سامانه شاد و عدم دسترسی خیلی از بچه ها در مناطق محروم به اینترنت تاکید غیر علمی بود که موجب شد بخش عمده ای از بچه های مناطق محروم از تحصیل بازماندند.
جعفری از مطالعه گسترده در این عرصه آگاهی داد و اظهار داشت: در همین راستا پکیج آموزشی ارزان تهیه کردیم که در اختیار دانشجویان و طلاب داوطلب، داوطلبان خیریه ها و... قرار دهیم تا با حضور در مناطق محروم به آموزش کودکان بپردازند. خروجی جلسات این شد که در زمینه سازماندهی و مشارکت جهت استفاده از خیرین و طلاب کمک نماییم و جهادگران جهاددانشگاهی در زمینه آموزش داوطلبان و تولید محتوا به ما کمک کنند.
همچنین محمدحسین حسینی یکتا، دبیر شورای مرکزی مشارکت های مردمی مبارزه با کرونا نیز در سخنانی اشاره کرد: ۵۰ هزار مؤسسه، NGO، کانون مساجد، کانون قرآنی و... داریم که سازماندهی شده اند اما هزاران مؤسسه با فعالیت اجتماعی داریم و از آنجایی که فعالیت آنها صنفی است کسی به فکر سازماندهی آنها نبوده است. زیرساخت های خوبی برای ساماندهی این مؤسسات در حال انجام می باشد همچون ساختار پلتفرمی، آموزشی، رسانه ای و... که می توانیم از فعالان داوطلب جهاددانشگاهی نیز دراین زمینه استفاده نمائیم.
در اختتام این جلسه، تفاهم نامه طرح آموزش و بازآموزی دانش آموزان محروم از تحصیل (مقطع پایه دبستانی و اول ابتدایی) در دوران کرونا با اولویت مناطق محروم به امضای عیسی علیزاده (معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی) و محمدحسین حسینی یکتا (دبیر شورای مرکزی مشارکت های مردمی مبارزه با کرونا) رسید.




منبع:

1400/03/30
14:56:50
5.0 / 5
1334
تگهای خبر: آموزش , اینترنت , برنامه , برند
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲
EnjoyTrip.ir لذت سفر لذت سفر