اولین اسكله گردشگری دریایی مازندران

اولین اسكله گردشگری دریایی مازندران

اولین اسکله گردشگری دریایی مازندران امروز چهارشنبه طی آئینی با حضور استاندار در شهرستان رامسر به بهره برداری رسید تا گام نخست در تحقق مطالبه چند دهه ای استان برداشته شود.


به گزارش لذت سفر به نقل از ایرنا، اسکله ساحلی لیدوی رامسر به طول ۱۰۰ متر و عرض سه متر توسط بخش خصوصی ساخته شده و برای آن حدود ۲۵۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
این اسکله گردشگری در زمینی به مساحت حدود ۶ هزار متر ساخته شده است و دارای رستوران کلاسیک، سفره خانه سنتی، محل عرضه غذاهای فست فودی، فضاهای ورزشی آبی، مکان های پهلوگیری قایق است.
با بهره برداری از این طرح گردشگری، زمینه اشتغال برای دست کم ۲۵۰ نفر در شهرستان رامسر فراهم گشته است.
فرماندار رامسر در آئین بهره برداری از این اسکله اظهار داشت: ساخت اسکله جزء سند پرافتخار و ماندگارترین اقداماتی است که با همکاری مسؤلان دستگاههای اجرایی و همراهی بخش خصوصی در دولت تدبیر و امید به یادگار باقی مانده و سبب تحول شگرف در حوزه گردشگری این شهرستان می شود.
محمد آزاد اقدامات انجام شده در دولت تدبیر و امید برای توسعه و پیشرفت شهرستان رامسر را بی نظیر توصیف کرد و اضافه کرد: تنها برای طرح پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مازندران در این دولت حدود ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است تا این دانشکده در رامسر ماندنی شود.
وی اظهار داشت: همینطور د ر این دولت برای دانشکده فنی و حرفه ای ملاصدرا حدود ۲۷۰ میلیارد ریال، سرسرای ورزشی شهید صدر حدود ۳۵ میلیارد ریال، مسکن مهر حدود ۱۸۰ میلیارد ریال، خانه جوان حدود ۳۰ میلیارد ریال، طرح ملی اقدام کاسپین حدود یکهزار میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.
فرماندار رامسر با قدرشناسی از پیگیری پیوسته مسؤلان دستگاههای مرتبط برای به ثمر نشستن این طرح ها اثرگذار در شهرستان، اضافه کرد: ساخت پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مازندران در رامسر همچون اقدامات بنیادی بوده است که با بهره برداری آن شاهد ارتقای شاخصه های بهداشتی در شهرستان هستیم.
ساخت اسکله گردشگری ساحلی لیدو رامسر هفته دولت سال قبل آغاز شد و اتمام آن در یک دوره زمانی هشت ماهه، رکوردشکنی به حساب می آید.
موضوع اجرای اسکله های تفریحات دریایی در سواحل مازندران یکی از پرونده های باز شده در صنعت توریسم این استان بوده که طی ۱۵ سال گذشته بارها توسط مسؤلان مختلف مورد تاکید قرار گرفت و حتی وعده های کوتاه مدتی درباره ورود کشتی های کروز به آب های مازندران برای فعالیت در صنعت توریسم و شاخه گردشگری دریایی چند بار داده شد، اما هیچ گاه این وعده ها به سرانجام نرسید.
تعریف و ساخت اسکله تفریحی در سواحل مازندران که سال ها در حد حرف باقی مانده بود، از سال ۹۷ با روی کار آمدن استاندار بومی به صورت جدی مورد توجه قرار گرفت. نتیجه پیگیری های فشرده احمد حسین زادگان برای این طرح تشکیل " جلسه تسهیل ایجاد اسکله های تفریحی و گردشگری بر مبنای ماده ۱۰۰ برنامه ششم توسعه " در مهر ماه سال ۹۸ بود که در آن جانمایی برای ایجاد اسکله تفریحی در ۱۳۴ نقطه از ساحل مصوب شد. اقدام بعدی هم هماهنگ کردن دستگاههای مختلف ذیربط برای صدور موافقت اولیه بود که تا شهریور ماه سال گذشته برای ۶۵ اسکله به سرانجام رسید و اعلام گردید که پرونده ۱۵ اسکله دیگر هم در سازمان بنادر و دریانوردی در دست اقدام می باشد.
استاندار مازندران امروز چهارشنبه برای بهره برداری از حدود ۲ هزار میلیارد ریال پروژه شامل پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مازندران، دانشکده فنی و حرفه ای ملاصدرا، مسکن مهر ۷، اسکله تفریحی دریایی، خانه جوان رامسر، پروژه اقدام ملی کاسپین به رامسر سفر کرده است.
شهرستان ۸۰ هزار نفری رامسر با برخورداری از جاذبه های توریستی نظیر جنگل های هیرکانی، چشمه های آبگرم معدنی، تله کابین بر فراز کوه تاریخی ایلمیلی و آثار تاریخی نظیر باغ ۳۳ هکتاری، هتل قدیم و مجموعه موزه کاخ مرمر، قطب گردشگری مازندران به حساب می آید.



منبع:

1400/02/30
22:56:39
5.0 / 5
1065
تگهای خبر: آثار تاریخی , برنامه , پزشك , تاریخی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
EnjoyTrip.ir لذت سفر لذت سفر