۲۰۳ پروژه گردشگری مازندران در انتظار تسهیلات بانكی

۲۰۳ پروژه گردشگری مازندران در انتظار تسهیلات بانكی

مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران اظهار داشت: تاخیر در پرداخت تسهیلات بانكی در این استان 203 پروژه گردشگری در حوزه اماكن اقامتی ( هتل و مهمانپذیر و....) را نیمه تمام گذاشت.


سیف الله فرزانه روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگارایرنا اضافه کرد: تابحال از محل آورده بخش خصوصی برای این واحدهای اقامتی و گردشگری حدود ۱۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
وی افزود: در صورت پرداخت ۱۰۰ هزار میلیارد ریالی از طرف بانکهای عامل این واحدهای اقامتی که در دولت یازدهم عملیات اجرایی آنها شروع شد، به بهره برداری خواهد رسید و برای حدود ۴۰ هزار بیکار در استان ایجاد اشتغال می شود.
وی اشاره کرد: امسال نیز ۳۱ پروژه اقامتی در حوزه گردشگری در استان مازندران در دست اجرا قرار گرفت که بخش خصوصی برای اجرای این پروژه ها حدود ۱۳ هزار میلیارد ریال اعتبار از محل آورده سرمایه گذار هزینه کرد.
مدیرکل گردشگری مازندران اظهارداشت: در صورت تخصص حدود ۵۵۰ میلیارد ریال اعتبار از طرف بانکهای عامل این واحدهای اقامتی به بهره برداری می رسد که می تواند ضمن افزایش ظرفیت های اماکن گردشگری، اشتغال این بخش را نیز رونق بخشد.
ابتر ماندن ساماندهی مجتمع های اقامتی دولتی
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مازندران اظهار داشت: بر طبق برنامه چهارم توسعه، باید تمام مجمتع های اقامتی دولتی و حاکمیتی حاشیه دریای خزر با کاربری عمومی ساماندهی می شد که به سبب زیر نرفتن دستگاههای متولی این برنامه در استان ابتر ماند.
فرزانه اشاره کرد: در مجموع ۴۷ واحد مجتمع اقامتی دولتی و حاکمیتی در حاشیه دریای خزر در مازندران استقرار دارند که بر طبق قانون برنامه چهارم فقط متولیان ۷ واحد اقامتی با طرح ساماندهی موافقت کردند و این برنامه اجرایی شد و ۴۰ مجتمع اقامتی این برنامه به اجرا نرسید.
وی خواستار ادامه اجرای این طرح در برنامه ششم توسعه کشور شد و اظهارداشت: اجرای طرح ساماندهی ۴۰ واحد دیگر اقامتی دولتی و حاکمیتی با کاربری عمومی می تواند ظرفیت های گردشگری داخلی و خارجی را برای پذیرش مسافران افزایش دهد.
۳ هزار کارگر حوزه گردشگری از بیمه بیکاری کرونایی بازماندند
مدیرکل میراث فرهنگی استان مازندران اظهار داشت: با همه گیری ویروس کرونا و تعطیلی امکان اقامتی و پذیرایی حدود ۵ هزار کارگر در این خطه شمال کشور بیکار شدند.
فرزانه اضافه کرد: با وجود برقراری بیمه بیکاری، فقط ۲ هزارو ۲۰۰ کارگر حوزه گردشگری مشمول این طرح قرار گرفته و حدود ۲ هزار و ۸۰۰ نفر با وجود داشتن بیمه تامین اجتماعی تابحال از بیمه بیکاری برخوردار نشدند.
استان مازندران با وجود پذیرایی از حدود ۲۰ میلیون مسافر در سال حدود ۷۰ هزار تخت برای پذیرایی مسافران دارد که کمبود اماکن اقامتی موجب گرانی نرخ و بی بهره شدن بیشتر مسافران از این اماکن شد بطوریکه بیشتر مسافران در مسافرت به مازندران به سبب گرانی این اماکن در چادرها و کنار جاده ای اطراق می کنند.
بر طبق آمار سازمان مدیریت و برنامه ریزی حدود ۵۰ درصد از اشتغال استان مازندران در حوزه خدماتی است که بیشتر آنها را بخش گردشگری تشکیل می دهد.


1399/04/01
00:32:29
5.0 / 5
3086
تگهای خبر: خدمات , صنایع دستی , فرهنگی , گردشگری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱
EnjoyTrip.ir لذت سفر لذت سفر